Form Visborg – Träning för alla

 

 

Jag testade ett gym som heter Form Visborg som finns här i södra Visby. Det var ett bra gym som har allt man behöver. Allt ifrån traditionella maskiner, cirkelpass-maskiner, kettlebells till fria vikter och gruppträningspass. För mig blev det ett helkroppspass eftersom jag ville testa så mycket som möjligt. Känslan man får när man kommer in är gemenskap och värme. Trevlig personal, luftiga lokaler och god mat eller kostillskott för återhämtning efter passet.

Oavsett om ni är på ön för semester eller bor här så finns det ni behöver på Form.

http://www.formvisborg.se/

formvisborg1formvisborg12formvisborg11 formvisborg10 formvisborg9 formvisborg8 formvisborg7 formvisborg6 formvisborg5 formvisborg4 formvisborg3 formvisborg2

formvisborg13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.