Geordie Shore på Café Opera

Igår var jag med Hannah på Café Opera för att ta en titt på Geordie Shore som var där. Det är ett program som är den brittiska motsvarigheten till Jersey Shore. Jag har själv inte sett så många avsnitt men Hannah har följt programmet så varför inte festa med dem i verkligheten.

Vi träffade även bland annat Sebastian Lysén där som var lika glad som vanligt.

Sibel gjorde ett framträdande och var lika duktig som alltid. Hann inte prata med henne så mycket eftersom vi skulle vidare men hon verkade också trivas den här galna torsdagskvällen.

 

Alexander Erwik var där med sin nya gaddning. Ni som följer honom på nätet vet att han kämpat bra med sin kropp och gjort en grymt bra förvandling på kort tid. Klart att vi var tvungna att flexa för kameran.

Hannah bredvid Gary ”GAZ” från Geordie Shore.

Kvällen avslutade vi på Soap Bar på Stureplan. Jag träffade Sebastian som ni säkert kommer ihåg från Bachelorette som jag inte träffat på evigheter. Som vanligt blev det snack om träning och vad som görs nu för tiden sedan begav jag mig till baren för att börja fylla på med x antal vattenglas för att säkerställa vätskebalansen i kroppen efter kvällens drinkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.