När andra är ute och slirar…

Äntligen hemma efter en låååång dag. Jag har ”bara” hunnit med ett träningspass under dagen så när jag låtit maten (ja, ni vet vad) sjunka är det dags för ett magpass på mattan. På lördag ska jag vara med på en fotografering och som ni kanske kan gissa så är en tröja inte inkluderad i rekvisitan. Att boka fotograferingar och dylikt gör det lättare att dieta under veckorna. Man vill inte stoppa i sig något onyttigt om man vet att det kan göra skillnad på fotot när helgen kommer. Andra knep är som jag sagt tidigare att blogga, utmana vänner, anmäla sig till en tävling (löpning, fitness eller vad som helst) eller bara prata med väldigt många människor om sina mål som man sedan måste leva upp till förväntningarna för.

Om det inte vore så att vi blev triggade av andra att komma i form skulle det inte vara någon skillnad mellan vintern och sommaren. Nu är det så att många tränar och dietar inför sommaren just för att andra kommer att se hur de ser ut under kläderna. Det är nääästan så jag avundas de som inte bryr sig över huvud taget. Jag bryr mig hur jag ser ut och för mig är en låg fettprocent och hög andel muskler snyggt. Det gör inte min kusin när det gäller hans kropp. Han trivs med sin runda mage och tycker att det ska vara skönt för en tjej att vila sitt huvud på den. Hon ska inte få ont av en massa hårda muskler. Men det är ju han det… vad tycker ni?

2 kommentarer

  • Anna6 juni, 2013 kl. 16:01
  • Svara

  Hej Philip,

  Jag fick barn för 3v sen och har nu
  c.a 12 kilo att gå ner.
  Har börjat med promenader men
  är så konfunderad över hur jag skall
  göra med kosten nu när jag ammar.
  Jag vet att jag kmr gå ner snabbare i
  vikt om jag skippar kolhydraterna.
  Men vad är din åsikt om detta och
  kan du tipsa om bra kost man ska
  äta när man ammar?
  Lr vad är bra kolhydrater jag kan äta?
  Jag vill sätta i gång och träna nu men
  det sägs att man måste vänta 8v…
  Jag vill verkligen komma i bra form
  och äta bra.
  Samtidigt står jag inte ut att väga 70kg
  till mina 1.70cm.
  Väger i vanliga fall c.a 56-57kg.
  Nå tips?

  Hälsn.Anna

  • majaåll6 juni, 2013 kl. 17:10
  • Svara

  Det kan jämföras med dieter. Ohållbart i längden.
  Jag kör på vanlig mat(lagom mängd) och regelbunden träning. Två vilodagar.
  Det handlar om att hitta en lösning som passar för en själv och göra det till en livsstil.
  Nyårslöften är ett steg på vägen om man vill man komma i form inför sommaren. Dock är det minst l viktigt lika att vara i sin bästa form året runt. Inte bara på sommaren då det syns som allra mest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.