Over and out…

Är det inte sjukt när man sitter på kvällen och har lätt ångest över att man ”bara” kört ett träningspass idag när man hade räknat med två. Då snackar jag styrkepass och räknar inte med de tre timmarna jag faktiskt var ute i förmiddags och rörde på mig i Vasaparken och i stan. Jag körde överkropp vid lunch på Delta och tänkte köra ben på Nordic Wellness på kvällen men min kropp sa ifrån. Efter en stadig måltid med ris och kycklingfilé fick jag åter energin tillbaka. Ett rejält matintag var vad som krävdes och dagens i princip enda kolhydrater satte igång mig ordentligt. Det fick därför bli ett magpass på mattan i vardagsrummet för en stund sedan. Att jag kände mig supersvullen efter maten var bara att ignorera. Vanligtvis älskar jag att träna magen när man inte ätit på ett tag eftersom man vill se och känna musklerna arbeta utan en massa pluffs ivägen. Det är en av anledningarna till att jag nästan alltid kör mage hemma i bar överkropp. Man vill se och känna vad man skulptrerar. Det är också en av anledningarna till att jag alltid tränar i linne. Förstår mig inte på dem som kommer i tjocktröja till gymmet. Det är som att arbeta med ögonbindel haha.

Nu ska jag dricka en kaseindrink och inta mina sista kosttillskott innan jag hoppar i säng. I natt blir det bara sex timmar sömn. Sjukt jobbigt då jag verkligen måste ha åtta timmar för att känna mig utvilad. Men men… Ses i morgon!

By the way…  grattis Gustav a.k.a GAB som fylller år idag!! Bild tagen i Göteborg någon gång i historien:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.