Sol och kebab

Jesper kom och plockade upp mig utanför gymmet idag för att hjälpa mig hämta ett paket på tomteboda postterminal. Jag är ju aldrig hemma så det är svårt att få saker hemlevererade och väger de för mycket tar inte ICA emot dem heller.

Efter att ha lämnat paketet hemma och plockat upp Chico bar det iväg mot Hornstull för att käka. Jesper berättade att det finns en grym pizzeria där som han alltid käkade från förr.

Mycket riktigt. Det var som en dröm gick i uppfyllelse. I alla år har jag letat efter en pizzeria som har samma sorts kött och sås som i Jönköping och det visade sig att de hade det där. Det blev direkt en kebabrulle utan att tänka tanken på ris och kyckling. Pizzerian heter Piccolo Angolo och har dessutom skönaste pizzabagarna i stan. Vi tog vår mat och körde ner till Långholmen för att njuta av den sista eftermiddagssolen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.