Solig dag idag

Haha, man blir lite off efter en halv dag med bara proteindrinkar och en power walk. Kyckling med ris är dock beställt och snart är humöret på topp igen! Lurarna åkte på för att slippa höra på alla huligantutor och skrikande studenter på flaken. Tänk att det är 14 år sedan man själv stod där och gapade. Det är en grymt rolig dag men vi vuxna vet att det inte alltid är lika roligt dagen efter när det är dags att skaffa jobb och ta eget ansvar över sitt liv. En del startar direkt, andra passar på att se sig om i världen. Själv tog jag två månader sommarlov sedan började jag på Stockholms universitet för ytterligare tre års studier plus lite till.

När maten kom kände jag mig som i himmelriket. Idag unnade jag mig dessutom lite currysås. Jummie!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.