Tisdagen flög förbi…

Idag var det dags att kötta benen. Det blev även en hel del chins och pull-ups när jag ändå var i farten :)

Nu på kvällen var jag och hämtade Hannahs hund Theo som jag ska passa ett par dagar när hon åker till Malmö. Jag vet en som är glad här hemma, nämligen Chico. Alltid kul för honom med lite liv i luckan :)

2 kommentarer

    • Marie19 juni, 2013 kl. 14:26
    • Svara

    Några tips på övningar att göra för att bli stark nog att göra chins? Ligger bland mina mål den här sommaren, men det känns som att det är låååååångt dit :/

    1. Latsdrag är en bra övning för att bli starkare i ryggen. Kör med brett och smalt grepp. Träna även upp biceps och kör gärna chins med hjälp av någon som hjälper till att lyfta upp dig alternativt ett gummiband eller en maskin med assistplatta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.