Barnvakt i Huddinge

c736666ce40711e28d6622000a1fbc43_7

Nu har jag testat att vara pappa för en dag. Jag och Hannah passade några vänners son då de åkte iväg på bröllop. Det var en upplevelse, haha. Det är inte lätt att efter många år utan kontakt med barn helt plötsligt laga mat, byta blöja, läsa saga, leka, natta osv. Som tur var så var Hannah riktigt grym på det så jag tittade på och lärde mig haha. Jag funkade bra som lekfarbror iallafall och det gick bra till att jag höll på att få näsan avslagen då Killian flög in i mig ned huvudet före haha.

 

b0ce2674e40911e2b51f22000a9f4da7_7

Killian ville så gärna ha makaroner, men icke när Philip och Hannah bestämmer maten. Ris och kyckling fick det bli. Eller kyckling och platta makaroner som Hannah övertalade Killian att det var.

Det var en kul kväll men morgonen var inte så rolig med tanke på att vi var tvungna att vakna klockan 7 på morgonen. Jag kan inte minnas sist jag gjorde det om det inte varit för att jag ska iväg på en resa eller liknande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.