Brosk did it!

75542760e57611e298ce22000a9f3915_7

Min vän Brosk som ni sett här i bloggen tidigare har efter många om och men äntligen lagt ut en före och efterbild på Instagram. Han har sedan han började träna seriöst i vintras gjort en grymt bra förvandling av kroppen. (före-bilden är inte från i vintras men det förstår ni nog) Jag har inte siffrorna i huvudet men han hade långt ifrån den kropp han har idag när han bestämde sig för att analysera sin kost och träning i minsta detalj för att skapa bästa förutsättningarna att ha den kropp han alltid drömt om men varit för lat för att skaffa. Vi snackar alltså om snubben som utvecklat alltifrån datorprogram till mobilappar som räknar ut exakt vad och när han ska äta, sova och träna för att det ska bli optimalt. Det brukar vara så med systemutvecklare, de blir besatta av siffror haha. Man ska inte klaga för i det här fallet har det hjälpt honom även om hans kollegor blivit trötta på allt tjat om proteiner och periodisk fasta efter alla månader. Jag säger bara en sak – du är grym Brosk! Keep going så ska vi vara ännu grymmare nästa sommar!

Ni hittar honom på instagram: @broskmenmi

1 kommentar

    • bille6 juli, 2013 kl. 11:16
    • Svara

    Fett nice!! Han är förebild! Love you brosk ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.