Då är man 32 nu då…

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag :)

Jag har börjat dagen med att sova ut ordentligt. Eller, ja så gott det går med ljudet påslaget på mobilen. Jag har väckts av sms och samtal ungefär varannan minut hela förmiddagen. Hur som helst vad det skönt att bara ligga och dra sig i sängen. Hannah är på jobbet sedan tre timmar men har lovat att fixa gott att äta och sånt ikväll. Som jag längtar.

Just nu sitter jag här med datorn i knät och äter fyra rostade mackor med Nutella. En bra dag ska börja på ett bra sätt. Tyvärr är de inte så proteinrika så det blir en proteindrink som komplement. Har med mig såna där smidiga portionspåsar från fitnessguru i väskan med kiwi- yoghurtsmak. Så smidigt när man inte är hemma och har tillgång till de stora burkarna. Dessutom vill jag inte snika av Hannas pulver då hon behöver det så hårt som hon tränar nu.

Nu ska jag göra mig i ordning för lite jobb och sedan blir det så klart ett födelsedagspass. Som det känns nu är det benen som står på tur att köttas. Woop woop!

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  1. Grattis! :)

    • Patrik Lund11 juli, 2013 kl. 17:42
    • Svara

    Ett stort grattis Philip! Den bästa presenten du kan ge dig själv är en träningsfri dag och bara vara. Ladda batterierna och njut av förhoppningsvis en god middag och trevligt sällskap :-) H Patrik.

  2. Grattis :) och kul att hitta hit, grym blogg.

  3. Grattis!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.