Dags att vila två dagar

Onsdag idag. Nu har jag tränat ett par veckor i streck utan vilodag och min kropp säger ifrån. Då är det bara att lyssna. Just nu packar vi väskorna för att åka till Nynäshamn två dagar och bara vila upp oss. Ingen träning men istället spa och massage för maximal återhämtning inför nästa pass som blir på fredag. Med mig har jag en massa proteinpulver och resten av mina tillskott för att ge kroppen vad den vill ha när den återhämtar sig. Jag började dessutom med Kreatin monohydrat igår så jag passar på att buffra upp med 20 g om dagen de första dagarna och hoppas på bra tryck till helgen.

3 kommentarer

  • Patrik Lund24 juli, 2013 kl. 17:43
  • Svara

  Äntligen tar ni er tid att bara vara, hade ju trott att din födelsedag skulle vikas för det :)
  Passar på att be dig förklara vilka kosttillskott som behövs vid tung styrketräning och vad de har för verkan.
  Tycker jag har ett bra grepp om träningen och sömnen men kunskapen om kosten är det sämre med.
  Vet inte om jag vågar påminna dig om att läsa/recensera boken som heter 4 timmarskroppen ?
  Allt gott till er båda tills vi ses på gymmet igen :-)
  H Patrik.

  1. Haha jo men det kändes roligare att träna då än att bara ta det lugnt. Om du vill bygga så fokusera på proteinpulver ett par gånger per dag, gainer efter träningen, extra 5 g glutamin fyra gånger per dag, gärna i samband med aminosyror och PWO innan träningen, kreatin, omega-3 och zink+magnesium. Då har du en bra grund vid sidan om
   Proteinrik kost och bra kolhydrater som gör att du orkar träna hårt.
   Jag läser boken för tillfället så inom kort så :)

  • Patrik Lund27 juli, 2013 kl. 22:22
  • Svara

  Tack för ditt svar om kosttillskott men måste erkänna att med en sådan stor mängd av tabletter och pulver så tvivlar jag på att man orkar äta någon riktig kost

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.