En trött Philip till en mycket nöjd färdigtränad Philip

a82b10dae55411e2a38422000a1f96a9_7

Jag sov inte så bra i natt vilket resulterade i en timmes power nap på soffan strax efter lunch. Det var ett måste för att ens orka köra ett tungt rygg och bicepspass senare under dagen.

Passet blev riktigt bra med ett par personliga rekord när det gäller ryggen och trots att jag bara körde 32 kilos hantlar i biceps curl så kändes de lättare än tidigare. Det fick bli fyra sådana set som avslut på ett pass som varade i 80 minuter sammanlagt.

Behöver jag nämna att jag skakade i armarna flera timmar efteråt. Hela dagen har kroppen skrikit efter mat och vatten. Det känns verkligen att det händer saker i kroppen nu. Det är så den funkar… om man tvingar den att utvecklas kommer den att göra det. Jag ger inte min kropp minsta möjliga chans att koppla av och strunta i att öka muskelmassan. Dygnet runt optimerar jag förutsättningarna att bli starkare, större och hårdare. Det är det jag mår bra av och det är så jag valt att leva.

bicepscurl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.