En underbar söndag med sooool!

Vilken underbar dag det varit! Jag vaknade vid halv tolv och kände på mig att det skulle bli en varm dag. Mycket riktigt. När jag drog upp rullgardinerna sken solen som om Sverige låg vid medelhavet. Det var bara att ta en snabbdusch, väcka Hannah och packa i ordning väskan för att sedan promenera bort till vattnet. Idag fick det bli brunnsviken tillsammans med typ tusen andra. Det är sånt man får räkna med när man bor i stan. Hittar man inte en klippa någonstans får man snällt sätta sig i någons knä på den lilla strandplätt som finns lite här och där kring vattnet i city. Vi trodde att vi var smarta och gick bakom ett hus vid badplatsen för att hitta en yta för oss själva. Vi la ut filten och lade oss till rätta. Plötsligt hoppar Hannah upp i luften som om ett bi hade stuckit henne. Det var nästan värre. Vi hade lagt oss på en yta med minibrännässlor. Ni vet sådana som är knappt större än vanligt ogräs i gräsmattan. De brände genom filten och så klart lyckades hon även kliva in i en nässla när hon reste sig. Som i en dålig film insåg vi att vi inte varit så smarta utan failat rätt ordentligt genom att smyga undan från folkmassan. Vi tog vårt pick och pack och promenerade till en gräsmatta där vi fick en bra yta att bre ut oss på. Där uppstod ett I-landsproblem. Theo var varm och ville inte vara i solen så vi var tvungna att lägga oss nära en skugga. Tror ni inte solen flyttade på sig fortare än vanligt och gav oss skugga var femte minut. Jag tror vi flyttade filtskapet tio gånger under två timmar. Hur som helst fick vi färg och kunde njuta av solen innan den gick i moln ett par timmar senare.

Nedan är tre bilder från idag. Den första är ett foto jag tog på Hannah i bikini innan vi gick ut. På bild nummer två ser ni Theo, Hannahs hund och på sista bilden är ett hus som jag fotade på vägen hem.

d9160e6cf77311e29e7122000aaa0fd8_70afd8bf0f78611e2bb6b22000a9f3c09_7 3750ff0af79211e29dd822000a1ddafb_7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.