Fitnessnudlar skänkes till två läsare

20130727-201845

Är det någon av er läsare som vill testa Fitnessnudlar från Fitnessguru? Jag tänkte ge 8 paket var till två läsare som har möjlighet att hämta dem i närheten av Odenplan under söndagen eller måndagen. Utgångsdatum är 2 augusti men de bör hålla längre än så. Vid intresse maila mig så styr vi upp det.

Fitnessnudlar® Goda, nyttiga, naturliga och fiberrika perfekt för dig som bryr dig om din kost. Konjacu roten har ätits i Asien i tusentals år och är helt fri från kalorier, kolhydrater, fett och tillsatser. Fitnessnudlar är skandinaviens mest sålda kalorifria nudlar! Ät dig mätt utan kalorier.

 

3 kommentarer

  • Patrik Lund27 juli, 2013 kl. 22:14
  • Svara

  Vilken osis. Jag har 4kg av liknande nudlar väntandes på posten men lovar att skriva en recension ändå :-)
  //Patrik.

  • Patrik Lund1 augusti, 2013 kl. 19:22
  • Svara

  Upptäckte att nudlarna jag har beställt är av ett annat märke men skriver ändå ett par rader om dem. Nudlarna i sig smakar egentligen ingenting så någon smaksättning är nog behövlig. Tuggmotståndet är helt lagom tycker jag, typ Al dente. H Patrik.

  1. Aha, där ser man :) Ja de är ganska smaklösa annars :) Smaklig måltid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.