Mot Jönköping

20130714-220129.jpg

Nu sitter vi i bilen och är snart framme i Jönköping, Philip kör så jag tänkte uppdatera lite om vad vi gör.
Vi ska alltså till Philips föräldrar och hälsa på, det blir första gången jag träffar dom så jag hoppas att jag blir godkänd. Jag tror att prinsesskronan kommer att göra succé, haha.

Planen senare idag är att åka till Nordic Wellness Jkpg och köra ett gympass, för mig blir det att köra helkropp, jag fokuserar mest på överkroppen eftersom att jag tycker att det är roligast att köra, älskar pumpet efter ett riktigt bra axelpass. Sen kör jag alltid lite rumpa och ben, inte så kul men nödvändigt. Avslutar alltid varje träningspass med att göra situps.

I handen har jag en burk celsius för att piggna till då vi inte sovit så mycket i natt efter mitt kalas jag hade igår. Philip har istället hällt i sig ett par koppar kaffe och sitter som på nålar i sätet. Vet inte om det beror på om han har för mycket koffein i sig eller bara är väldigt kissnödig.

Nä nu är vi strax framme. Jag får skriva mer nån annan gång. Kram på er! /Hannah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.