OneWhey bar i tre nya smaker

3ac18f12e4c111e2954322000ae80d8d_7

Nu har jag testat Fintessgurus One Whey proteinbars i tre nya smaker. Cocos, banan/choklad och mintchoklad. Jag tyckte alla tre var riktigt goda men min absoluta favorit får bli cocosbaren. Den påminner om Bounty med extra crisp. Mintchokladen får en att tänka på after eight och banansmaken funkar för dem som gillar banan kombinerat med choklad.

På Fitnessgurus sida kan man läsa följande:

One Whey® Bar utformades med måltsättningen att skapa en bar som kunde tävla med de mest välsmakande boutique-chokladerna & bakelser samtidigt som den hade ett näringsvärde som passar oss som tränar. För att göra detta möjligt tog vi hjälp av en expert som arbetat i decennier med just chokladkonfektyr & bak och tillsatte 17 gram högkvalitativt protein från vassleisolat, äggvita och proteinkrisp.

Den goda smaken ihop med ett bra näringsvärde och hög proteinhalt gör detta till ett självklart mellanmål för alla som tränar och vill utöka sitt dagliga intag av protein.

+ 17 g protein
+ Vasselisolat, äggviteprotein och proteinkrisp
+ Mörk choklad (58%)
+ Äkta kakao
+ Glutenfri
+ Låglaktos

bar2

Jag lät Hannah prova barsen samtidigt och hennes favorit blev mintchoklad. En proteinbar i sådan storlek fungerar bra som en måltidsersättning eller mellanmål för de flesta. Lätta att ha i väskan eller på jobbet. Enda nackdelen är ifall det är varmt ute och att de lätt smälter men det behöver inte vara negativt då det smakar gott ändå.

Ni hittar dem hos Fitnessguru: http://fitnessguru.se/shop/one-whey-bar

1 kommentar

    • eva8 juli, 2013 kl. 15:17
    • Svara

    Hej,

    Den baren är inget som man kan ta om man äter enligt Lchf? Äter inte strikt utan liberalt.

    Mvh eva :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.