Skönt med en regnig dag ibland

Idag vaknade jag till världens regnoväder utomhus. På något sätt kändes det rätt skönt efter ett par dagars värmebölja. Det finns så mycket man kan göra inomhus utan att behöva få ångest för att solen skiner utanför. Som att gymma till exempel haha. Jag började dock dagen med att röja upp lite hemma och äta upp resten av Hannahs ris och kyckling som hon lämnat i kylen. Bättre frukost får man leta efter.

Efter det var det dags att packa väskan med tillskott, gymkläder, handduk, duschgrejer och allt annat man behöver. Jag skulle nog behöva en checklist att bocka av varje gång jag ska ut ur lägenheten. Det sjuka är att det spelar ingen roll ifall jag åker till föräldrarna i Jönköping två dagar eller reser bort en vecka, min väska är alltid lika fullproppad med träningsgrejer, kläder för vanliga dagar och kläder för utgång. Utöver det ska datorn, kamera, laddare, hörlurar, hygienprodukter och allt annat ner. Det är riktigt länge sedan jag ens gick ut utan en väska hängandes på sidan. Jag förstår inte hur man ska få plats med allt man behöver under dagen i endast ett par byxfickor.

Hur som helst begav jag mig in till stan för att uträtta några ärenden. Jag passade på att luncha med Hannah som jobbade idag. Jag hade inte så mycket tid så det fick bli snabbmat, närmare bestämt en McFeast på McDonalds. Ingen höjdare men menyn gav grymt bra tryck på träningen efter. Senare på dagen skulle vi gå på bio men vi pallade inte vänta till 21 då 18 visningen enbart var med svenska röster. (Dumma mej 2) Det blev att åka hem istället och laga mat och titta på TV för att varva ner så här mitt i veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.