Snart så…

Som ni märker har jag tagit ett par dagar paus från bloggandet men snart sätter jag igång med det igen. Ska försöka komma igång redan ikväll. Till dess kan ni passa på att ställa lite frågor i kommentarsfältet. Fråga om allt mellan himmel och jord så ska jag se om det är något jag kan svara på sen.

Ses snart igen!

12 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Malin5 juli, 2013 kl. 14:44
  • Svara

  Hej! Jag vet att detta kanske är lite svårt att svara på men jag är en tjej som är ca 160 cm och väger ca 55 kg, hur många kalorier tycker du jag ungefär ska äta för att få bort lite fett på magen men ändå behålla vikten och muskler?

  • meja5 juli, 2013 kl. 15:05
  • Svara

  Hur nyttiga är proteinbars? fitnessgurus har många kalorier, skriv gärna ett inlägg om dom och andra bars.

  • Fredrik5 juli, 2013 kl. 15:14
  • Svara

  http://www.fitnesstukku.fi/5/sv/artiklar/mutant-amino-300-caps Tror du att de där är bra att äta? jag är 16 år och vill bygga muskler.

  • Stina5 juli, 2013 kl. 15:18
  • Svara

  Jag har länge funderat på om havregryn är nyttigt och kan man äta det varje dag? Och även banan, är det bra för kroppen? Det innehåller ju mycket fruktsocker och kalorier.
  Hoppas du svarar på mina frågor!

  • Anonym5 juli, 2013 kl. 16:41
  • Svara

  Har tränat ett drygt år om inte längre. Ett ganska vardagligt sätt att gå ner i vikt, hålla igång sig. Nu är det så att jag har kört fast, orkar inte puscha mig lika mycket som jag kunde göra i början. Allt är antingen för svårt eller så är det ingen utmaning.Hur ska jag pusha mig till det yttersta på egen hand, utan en personlig tränare? (mina sista kilon behöver jag få bort, det handlar om 5-10kilon)..Inte minst när det kommer till löpningen, man ska inte jämföra sig med andra men känns som alla har bättre kondition. Kondition är en färskvara och det beror på dagsformen, hur ska jag få gnistan igen?

  • Elin5 juli, 2013 kl. 19:13
  • Svara

  Hur träffades du och Hanna? Förlåt om det är för personligt men jag har fått förlag att hön var din klient eller liknande?
  Tack för övrigt för en jättebra blogg! :)

  • Anna5 juli, 2013 kl. 20:25
  • Svara

  Hej!
  Vilka tycker du är de sex bästa övningarna för att få med hela kroppen och få upp pulsen?

  Mvh Anna

  • Tess5 juli, 2013 kl. 21:06
  • Svara

  Om man både vill köra cardio och bygga muskler, hur lägger man då bäst upp passen på tex en vecka? Så att man får ut det mesta av de bägge delarna.
  Sjukt bra och inspirerande blogg! :D

   • Linda5 juli, 2013 kl. 22:33
   • Svara

   Precis detta undrar jag med :))) Tacksam för svar!

   • J6 juli, 2013 kl. 00:14
   • Svara

   Ja, en till som undrar! :)

  • Suzy6 juli, 2013 kl. 01:10
  • Svara

  Hej! Jag har hört blandat om Heat tabletterna. Vissa säger att de är farliga och det är där jag blir orolig.
  Däremot så verkar folk märka resultat snabbt när de tar dem i samband med träning. Vad anser du om Heat tabletterna som PT och som tar dem själv?
  Tacksam för svar :) Med vänlig hälsning, Suz

  • Maria6 juli, 2013 kl. 10:01
  • Svara

  Hej!
  Jag har funnit kärleken för löpning och siktar på att förbättra mig sakta men säkert. Vill dessutom hålla vikten, gärna byta lite fett mot muskler. Ligger idag på runt 20 i fettprocent och 41 i muskelmassa. Är 160 lång och väger 54 kg. Springer va: 2-3 mil i veckan. Nu till frågorna: måste man äta nåt efter löpningarna? En runda på kanske 6 km? Räcker isåfall ett äpple och typ en celsius eller måste jag äta mer?
  Hälsningar, Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.