Solen tittade fram till slut

profilbild

I morse när jag vaknade var det mulet och såg ut som att det fortfarande var 16 grader ute. Som tur är så ändrade det sig framåt lunch. Nu har vi kommit fram till Nynäshamn och solen skiner som om man vore vid medelhavet. Nästan iallafall haha.

Jag har precis slängt i mig en 200 g hamburgare och en mjukglass här i hamnen och känner att jag kommer att hålla mig någon timme till utan att bli hungrig. Ni som inte tränar och har muskler kan nog inte förstå hur hungrig man blir hela tiden när man håller igång. Det kan gå två timmar så börjar magen kurra. Lyssnar jag inte på den börjar jag efter en stund skaka och känner mig yr och snurrig. Jag har blivit jättekänslig nu under bulken. När jag deffar går jag runt hela dagarna med kurrande mage utan att må dåligt över huvud taget. Det som spelar stor roll är vad man stoppar i sig. Jag är väldigt svajig i energinivån när jag äter vad jag vill när jag vill. Det är skönt att slippa det när jag lever på ris och kyckling.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.