Sov gott!!

Då var dagen slut. Min 32:a födelsedag. Jag har inte gjort så mycket i dag mer än att jobba, träna och sedan blev jag uppvaktad av Hannah när jag kom hem till henne. Hon hade lagat god mat, bakat tårta och köpt fina presenter. En present var en spa-dag i Nynäshamn som vi tänkte utnyttja tillsammans om en och en halv vecka när vi ska dit. Hon är verkligen bra för mig då jag har väldigt svårt att varva ner på egen hand. Det blev en bra torsdag iallafall och nu är det snart dags att sova. I morgon är det nämligen en ny födelsedag på G. Gissa vems, haha.

Jag avslutar med en formbild som får inleda mitt nya år som kommer bli ett grymt år då jag kommer vara som mest vältränad någonsin. Tagga!!

b5d426a6ea5711e2a25d22000a9e5e2e_7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.