Tillbaka till Stockholm

594ce674eba711e2820422000a1f97b5_7

Då bär det av hem till Stockholm igen efter en fullspäckad helg i Jönköping. När man tränar får man unna sig. Därför svalkar Hannah sig i värmen med en frappé från mc donalds. Själv avnjuter jag en mjukglass med kolasås. Kan inte minnas sist jag köpte en sådan faktiskt. Underbart god är den iallafall! Idag är det träningsfri dag och det känns. Man får direkt den där abstinensen som många inte har en aning om hur det känns att få. Prova att träna varje dag i ett år så får ni se när ni inte har tillgång till ett gym. Det är en underlig känsla…

 

1 kommentar

    • MARIE16 juli, 2013 kl. 21:21
    • Svara

    Hade varit kul att läsa ett inlägg från hannah om cravings och vad hon äter då :) Kvinnor kan ju få lite mer cravings än män :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.