Visby Träningscenter – fräscht gym som passar alla

Det andra gymmet jag testat på Gotland är Visby Träningscenter. Jag måste säga att jag gillar det skarpt. Visst är det nice med ljusa stora lokaler men jag har absolut inget problem med ”källarlokaler” när jag ska gymma. De har skapat en häftig atmosfär med ljus som ger en känsla av nattklubb vid maskinparken och så finns precis allt man önskar för ett komplett träningspass oavsett om man vill köra fria vikter, funktionell träning eller bara kinetics-maskiner.

De erbjuder dessutom gruppträning i en stor rymlig gruppträningssal, 32 spinningcyklar i en spinningsal och dessutom en danssal som det utövas mängder av olika dansstilar i. Efter omklädningsrummen kliver man in i ett gemensamt utrymme där man kan bada jacuzzi och relaxa på solstolar tillsammans med sina vänner. Givetvis ingår det i träningskortet.

Sist men inte minst finns två stora hörnor med soffor som man kan sitta och softa i före eller efter sitt träningspass och om man har barn med sig kan man sätta dem framför en film i barnrummet medan man tränar.

Mitt pass som för dagen blev ett rygg och biceps-pass gick hur bra som helst så jag tackar för provträningen som man får om man är där första gången. Jag kommer definitivt komma tillbaka om jag besöker Visby igen.

visbytraningscenter10 visbytraningscenter9

visbytraningscenter6visbytraningscenter7visbytraningscenter8visbytraningscenter5 visbytraningscenter4 visbytraningscenter3 visbytraningscenter2 visbytraningscenter1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.