Axlar med Jocke på Delta

7e54a2e6067211e3bcee22000aaa0a82_7

Idag tränade jag med Jocke och efter att ha gått igenom alla muskelgrupper vi kört i veckan återstod bara axlar. Mina axlar är fortfarande inte riktigt med i matchen så det krävdes massor av uppvärmning innan jag kunde köra fullt ut. Eller 80% rättare sagt. Mer än så kunde jag inte ta i på grund av värken i lederna. Jag hoppas att glucosamin kan göra skillnad annars är det bara att vila som gäller. Jag som hatar att vila… Eftersom Jockes parkeringstid gick ut och jag hade tjugo minuter kvar innan min klient kom så fortsatte jag med ett par bicepsövningar. Även där minskade jag en aning för att inte påfresta kroppen för mycket. Hantelcurl fick bli 30 kg i dag bara men hammercurl tog jag 42,5 kg som tidigare eftersom de tar på underarmarna och inte påverkar axlarna så mycket. Problemet är att när det börjar göra ont i axlarna värker de om jag så bara stabiliserar armarna vid vanliga hantelcurls.

863fc810068a11e3a52622000a9f189d_7

Vikten hamnade på 99 kg idag igen. Det beror förmodligen på hamburgarna och kladdkakan igår och min fantastiska frukost med sisådär 1000 kcal. Nä nu ska jag inte vikthetsa för en gång skull. Jag tar en ätarhelg och ser vad jag hamnar på efter den. Kanske blir det en ätarvecka till eller så hamnar jag på mitt mål och börjar med min deffmat istället. Spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.