Besök hos vänner

631304fefa0c11e2bb6b22000a9f3c09_7

Idag spenderade jag den mesta tiden med att vara hemma och städa och bara ta det lugnt. Jag kan inte minnas sist jag inte hade något inplanerat under en hel dag. Det var vad jag trodde fram till klockan 16 då jag insåg att vi var bortbjudna till en vän på middag på kvällen. Så länge man vaknar och känner att man inte har något inplanerat är det lugnt. Då gör det inget att saker dyker upp under dagen. Det är som sagt inte ofta jag ens är hemma en hel dag. Jag hittar alltid på en massa saker som måste göras så tiden försvinner ändå iväg till slut.

På kvällen promenerade vi som sagt bort till våra vänner och åt en massa god mat som avslutades med en maffig glassdessert. En timme senare blev det en PWO för att ytterligare 30 min efteråt bege mig till gymmet för ett tungt benpass.

ad2784ecfa1711e2b68a22000a1f9af0_7

Kolla vad jag hittade på en hylla på väggen hos dem. Peeeez! Snacka om retro!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.