Bra dag med god mat som avslutning

Efter en lång dag med träning, PT klienter och en runda på stan var det äntligen dags att fylla magen med typ ett kilo mat. Jag och Hannah promenerade bort till Mandarin City som ligger på Sveavägen för att äta buffé. Det är den godaste kinarestaurangen i stan tycker jag. När jag väl kom hem visade vågen 100,6 kilo och magen såg mest ut som att jag var gravid. Det kändes så iallafall när jag gick på to…. hahaha nä nu ska jag inte gå in på detaljer. Hur som helst var det en grymt bra avslutning på dagen och nu är det dags för att lägga sig. I morgon börjar en grymt bra helg.

3af3f7d20b5811e387c922000ae904e6_7 b003ffa40b5811e3a9ff22000aaa0374_7

1 kommentar

    • Emma24 augusti, 2013 kl. 10:34
    • Svara

    Hej! Jag har följt din blogg i flera månader nu och jag tycker att den är SÅ BRA!!! Jag följer den slaviskt och jag älskar alla peppande inlägg! :D Däremot undrar jag: Ungefär hur många kalorier ska jag äta varje dag för att gå ned i vikt men ändå att orka träna? Jag är i form men skulle vilja ha det där lilla extra om du förstår vad jag menar? Jag har provat att äta för lite och då blir jag på dåligt humör och känner mig trött o orkar inte träna och sen har det alltid gått tillbaka till att äta lagom eller för mycket men det gör ju inte att jag går ned i vikt. Snälla hjälp!! Jag behöver alla tips jag kan få!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.