Bra pass med D-flex idag

9e4d8364fe9e11e29ee622000aa80004_7

Idag blev det ett pass med David ”D-flex” på Nordic Wellness. Det var ryggens tur att bli slaktad och som bonus blev det även baksida lår och vader. Som jag kämpar med mina ben alltså. Why U no grow! Nu är det minst en muskeldel på benen som gäller vid varje träningspass. Det har redan börjat ge effekt men som jag får kämpa.

Före passet drack jag en proteindrink och tjugo minuter efter på väg till gymmet hällde jag i mig min PWO med extra kreatin och L-glutamin.

Efter passet åt jag 100 g. bilar och drack ytterligare en proteindrink.

Jag hade tänkt att köra två pass idag men jag tar det lite lugnt istället. Jag måste av en händelse upp klockan 8 i morgon och det kommer att bli tufft. Kan inte minnas sist jag vaknade så tidigt haha. Så det blir att ta det lugnt och lägga sig i tid ikväll. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.