Casall HIT pass i Vasaparken

tine_litenHej, Tine heter jag. För några dagar sedan frågade Philip mig om jag ville testa ett nytt träningsupplägg från Casall. Eftersom jag älskar träning och tycker det är kul med utmaningar så tackade jag såklart ja och idag var det dags att testa Casall HIT. Vi samlades i Vasaparken tillsammans med våra coacher Isabell och Magnus och fick först lite information om träningsupplägget.

Casall HIT är ett koncept med högintensiv träning där Casall har tagit fram åtta olika redskap, kläder och även en app. Efter informationen fick vi prova alla olika redskap och sedan var det dags att köra igång den riktiga träningen. Det fanns åtta olika stationer och på varje station körde man 45 sekunder med 15 sekunder vila efter. De olika övningarna vi fick prova var bland annat att springa med fallskärm, squats med viktväst, springa baklänges med sandsäck, indianhopp med gummiband och en typ av bicepscurl med sandsäck.

casall_hit_1

Generellt kan jag säga att passet var väldigt roligt men sjukt jobbigt, 30 minuter (som vi körde) räckte gott och väl för att jag skulle bli helt slutkörd. Alla redskapen var bra och det var kul med lite ovanliga övningar som man inte testat förut. Personligen skulle jag absolut kunna tänka mig att köpa en del av redskapen för att kunna köra själv.

casall_hit_4 casall_hit_3 casall_hit_2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.