Datorkrångel…

Min dator är inte riktigt som den ska. Den vägrar att samarbeta med mitt trådlösa nätverk. I flera dagar har den inte velat koppla upp sig och när den väl gör det så försvinner nätet efter någon minut. Det gör att det är väldigt svårt att svara på mail, blogga och annat jag använder datorn till. Idag träffade jag min vän Brosk för att kika på vad som är fel. Efter lång tid av felsökningar, ominstallationer av drivrutiner trodde vi att vi lyckats fixa problemet. Senare på kvällen var jag och Hannah hemma hos en vän där datorn kopplade upp sig utan problem mot det trådlösa nätverket. Problemet löst… trodde jag. Väl hemma igen börjar det krångla som förut och dessutom laddar allt väldigt långsamt. Mobilen fungerar wifi på som vanligt så det är något mellan min dator och routern som är knas. Hur som helst funkar nätet någorlunda om jag kopplar iphonen med sladd in i USB porten så det får duga för tillfället. Ska ringa Brosk i morgon och se om han har någon ny idé förutom att installera om hela operativsystemet eller köpa nytt nätverkskort.

be806afa0fd011e3814022000aa80033_7

Idag hämtade jag Chico från Jennifer som är sjuk. Eftersom vi har delad vårdnad så är det bättre att han är här tills hon är frisk nog att vara med honom igen. Det innebär att vi åter igen har två busiga hundar hemma och det känns som att ju mer de lär känna varandra desto knasigare blir deras lekar. Ikväll fick de för sig att gnaga på varandras bakben. Theo brukar annars vilja rycka och dra i Chicos päls kring nacken. Båda två är med på leken så det är ingen som blir sur på den andra men ibland kan Theo pipa till eftersom han vet att Chico stannar upp på två röda. Det gör att han kan stoppa leken när han själv inte orkar längre. Ni vet som ett hemligt kodord haha.

Nä usch, nu börjar jag bli riktigt trött. Klockan har hunnit bli 03:05 och jag ser suddigt samtidigt som jag känner att jag sitter som en säck potatis på stolen. Min Bod-e Rest är uppdrucken sedan 30 min så nu passar det bra att borsta tänderna och krypa ner under täcket. God natt!

a383be46102011e3bdcf22000a1fbe62_7

 

1 kommentar

  1. Bloggar Jennifer någonstans? Tyckte hennes dåvarande var så intressant att läsa :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.