En helt vanlig dag

d950789a0f5111e382f822000a1fbd33_7

Idag har det inte hänt något alls att blogga om känns det som. Jag brukar ha mycket på gång i mitt liv men ibland kommer det dagar då man lägger sig på kvällen och känner att dagen inte känns riktigt över än. Man har helt enkelt inte fått den stimulans som man behöver för att bli trött och med gott samvete kan lägga sig och sova. Jag tror att det är det som gör att jag är vaken så sent om nätterna. Jag har hamnat i en ond cirkel som gör att jag varje dag måste göra mer och mer för att känna att dagen är över. Jag är på något sätt rädd för att lägga mig och inte kunna somna för att jag inte är trött. Jag behöver helt enkelt känna känslan att jag kommer att däcka så fort jag lägger mig och det är inte bra. Kanske beror det på att jag känner att man måste ta vara på varje dag och att man aldrig vet om det kommer en ny. Visst ska man ta vara på dagarna men någonstans måste man förutsätta att det kommer en ny härlig dag och att man kan fortsätta med vad man höll på med då. Det ska jag lära mig att tänka på.

Hur som helst blev det som vanligt ett träningspass idag. Pass nummer 237 i år. Det innebär att jag ligger efter med två pass så innan nyår måste jag köra dubbelpass två dagar. Lätt som en plätt. Dock kommer jag att vara ifrån träningen fler dagar under hösten så det kommer bli ett gäng dubbelpass till innan vi skålar in det nya året. Med dubbelpass menar jag två separata pass under en dag med minst ett par timmar vila mellan. Hur går det för era 365 pass i år?

Dagens muskelgrupp blev Latissimus dorsi och jag kompletterade med sittande vadpress för Soleus. Före passet drack jag en Bod-e Burn och efter en proteindrink med 40 g protein.

 

2 kommentarer

  • Fröken Ortega28 augusti, 2013 kl. 09:33
  • Svara

  Du fick ju värsta kakan av mig ju.. det är något.

  • Tessie3 september, 2013 kl. 17:01
  • Svara

  Jag känner igen mig i det där med att inte kunna somna jämt. Ett tips är att meditera med hjälp av någon guidad meditation från tex spotify varje kväll innan läggdags. Det funkar jättebra för mig. Brukar alltid somna innan den är slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.