Ett lättare pass idag

08d56b8a006511e3918122000a9f0a12_7

Idag ville min kropp mest vila. Den sa ifrån och jag var tvungen att lyssna. Det blev därför enbart ett lättare bröstpass och tre set liggande lårcurl. Det var nästan så jag ångrade PWO:n jag drack precis innan. Jag träffade PT Karin på gymmet så vi passade på att ta en spännisbild haha. Efteråt blev det en proteindrink och en promenad hem i regnet. När jag kom hem hade Hannah lagat en underbar måltid med fetaostbiffar och en massa godsaker till. Mätt och belåten sitter jag här nu och funderar på hur jag ska lyckas få i mig resterande 60 g protein som jag behöver för att komma upp till den mängd jag bestämt att jag ska få i mig om dagarna. Vågen visade 100 gram mer idag vilket kändes bra. Givetvis beror det på vätska och mat i magen men 2,9 kg kvar till 100 känns bättre än 3,0 kg. Jag fortsätter kämpa med maten. Ni ska veta att det nästan är lättare att gå ner i vikt (bara inte stoppa i sig en massa) än att gå upp. När man ska upp måste man äta trots att man är mätt och det är en oskönare känsla än att vara hungrig tycker jag. Tack och lov finns det mat som är gott att äta trots att man är mätt. Skulle jag äta mig stor på torsk och potatis skulle jag inte palla mer än ett par dagar sedan skulle jag ge upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.