Gain insane or remain the same

1c7ebf76fa1911e2a61722000a1f9d6d_7

Sedärja! Nu tar det sig. På 50 dagar har jag gått upp 10,4 kg. Nu är det bara 3,6 kg kvar till tresiffrigt igen. Den här gången har jag mer muskelmassa än sist vilket gör det till en mer lyckad deff. Det tråkiga är bara att trots att jag väger 10 kg mer än i Juni så ser jag mindre och mer ”otränad” ut på bilder. Det är för att definitionerna på musklerna försvinner. Därför kan en ”tunn” kille på 70 kg kan se mer vältränad ut än en som är lika lång men väger 85 kg med betydligt mer muskelmassa. Det är något som de utnyttjar i filmer. Det räcker oftast med en deff, rätt kameravinkel och fördelaktigt ljus för att någon ska se vältränad ut. Ta Brad Pitt i fightclub som exempel.

04

Hur många gånger har jag inte hört killar säga att de vill se ut som honom i fight club. Visst är han vältränad men jag tror hans form har hypats lite för mycket eller vad säger ni. De flesta kan deffa ett par veckor och få till en sådan kropp.
En som är i riktigt bra form för tillfället är skådespelaren The Rock. En vän träffade honom på gymmet på semestern och la upp en bild på dem på Instagram. Snubben är riktigt köttig kan jag säga er. 41 bast, 196 cm lång och 120 kg.
Det påminner mig om att jag måste ta reda på när filmen Pain & Gain släpps. Jag missade den när den gick på bio nämligen. Någon som sett den och kan säga om den är bra?

1 kommentar

    • reza5 augusti, 2013 kl. 10:21
    • Svara

    snälla philip, the rock är ju upp pumpad på steroider så det nästan sprutar ut ur hans öron.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.