Hard work pays off

hardwork

Kan jag så kan ni. Jag bestämde mig för att en gång för alla skaffa mig den kropp jag vill ha och vara stolt över mina resultat. Jag är på god väg och jag känner att allt slit äntligen ger lön för mödan. Det gäller bara att bestämma sig så hittar man en väg att ta därefter.

Det viktigaste att tänka på är att våra kroppar gör precis som vi säger åt dem att göra. Belastar vi musklerna och äter protein (byggstenar) så kommer de att bli fastare/starkare/större. Så är det bara. Är man överviktig beror det på ett för stort matintag. Stoppar man mindre mat i munnen kommer fettet att minska i kroppen. Det är också en självklarhet som alla vet om men många verkar ha problem med att tillämpa i praktiken.

Alla vill inte ha stora muskler eller vara smala men har du bestämt dig för hur just du vill se ut? Se till att jobba dig dit, du lever bara en gång och livet är för kort för att gå runt och vara missnöjd med sin kropp.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.