Nu kör vi! Jag är redo, är du?

Sådär, nu är det Augusti! Jag är säker på att många av er tagit ledigt från träningen i sommar och nu är supersugna på att komma igång igen. Tyvärr är det vanligt att man skjuter på träningen vecka efter vecka tills man kommit tillbaka till jobbet och hösten kommer. Det är där jag kommer in i bilden. Låt mig hjälpa dig att komma igång redan nu. Visa dina kollegor att du minsann inte legat i en solstol med en drink i handen hela sommaren. Antingen en quick fix under ett par veckor eller ett mer långsiktigt projekt med ditt livs form 2014 som mål.

Ni hittar mina kontaktuppgifter till höger i bloggen eller uppe under ”kontakt” i menyn under headern. Tveka inte utan maila mig för priser, info med mera. Jag är redo från och med i morgon och fram så nu kör vi! Jag finns på Odenplan i Stockholm.

Här är Elisabeths fantastiska förvandling på åtta veckor:

20121220-225545

 Här är en annan tjej jag tränade som ville bli av med sina graviditetskilon som hon kämpat med utan framgång:

luma_fore1