Nä nu blir det en deff snart

5c23534a122d11e3a1c622000a1fbcae_7

Nä nu är jag trött på att bulka. Det är inget kul när man ser ut som att man aldrig tränat på bilder när konturerna på musklerna försvinner. Jag såg mer vältränad ut för 10 kilo sedan. Okej, med kläder ser jag betydligt större ut nu men som ni vet har jag sällan tröja på mig haha och då gäller det att ha ett par väl synliga magrutor. Jag har funderat och jag hoppa på en höstdeff om en vecka ungefär när jag är hemma från Tyskland igen. Visst ville jag väga 100 kg och jag trivs med vikten men jag måste skala bort några kilo fett om jag ska vara nöjd i höst. I våras vägde jag 87 kg och efter en deff nu kommer jag förmodligen hamna på 92 kg vilket innebär att det är 5 kilo mer än sist. Det är så jag får jobba mig upp till mitt slutmål som är 100 kilo efter en deff.

 

1 kommentar

    • L1 september, 2013 kl. 20:47
    • Svara

    Hej Philip. Vet att alla är olika men jag skulle veta om du skulle kunna dejta en tjej som inte är muskulös och kanske har några extra kilo på kroppen? Om du bortser från att det är större chans att träffa en tjej med samma intressen, jag menar rent utseendemässigt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.