Nu är det helg!

Ååå där kom hösten. Idag har det regnat och regnat. Därför tog jag tillfället i akt och begav mig till gymmet efter att börjat dagen med en proteinmjölk och en Bod-e Burn. Totalt 46 gram protein och en bra koffeinkick som satt fint innan träningspasset.
Hundarna var inte lätta att kissa idag. De är verkligen inga big fan av regn. Två sekunder kiss sedan bankade de på porten för att få komma in under tak igen.

När jag tränat träffade jag syrran. Vi jobbar båda två med Vemma så vi satt och planerade kommande vecka. Tyvärr ska hon inte med på konventet i München nästa helg men självklart kommer hon följa med till Las Vegas till våren då det är USA-konventet. Det är fördelen med att jobba med Vemma. Resor för dem som gillar det, upplevelser och att man träffar massor av fantastiska människor. Varför tror ni jag tjatar på er att komma och lyssna på vad det handlar om. I morgon har ni chans att komma och lyssna en timme i Hammarby sjöstad. Bor ni utanför Stockholm håller min vän en presentation för er samtidigt via nätet. Det är bara att maila mig så berättar jag mer.

20130831-190631.jpg

20130831-190639.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.