Så grymt!

De flesta av er läsare är antingen latmaskar eller bara rädda för att berätta vilka ni är. (Just nu är det 23 personer inne samtidigt) Dock finns det en liten skara som jag tycker varit jätteduktiga och skrivit ett par rader under inlägget nedan där jag bad er berätta om er själva. Jag blir rörd över att ni sitter där ute i Sverige och följer mina inlägg som jag för det mesta publicerar sent på nätterna när jag är färdig med allt annat som måste göras under dagarna. Det som jag blev mest förvånad över är att de flesta följt min blogg i ett till två år. Det är sjukt länge! Jag trodde de flesta av er var nya besökare och folk som bara googlat fram inlägg eller liknande. På tal om det, jag måste komma ihåg att lägga ut några av de sökfraser folk använt för att hitta hit. Riktigt kul att gå igenom listan då och då. Om man nu får publicera sånt?

Hur som helst är jag sjukt glad att ni alla väljer att besöka min blogg dag ut och dag in. Det är säkert 90% kvinnor som läser och jag är en man som tränar tung styrketräning för att gå upp i vikt och lägga på mig muskler. Det är inte direkt vanligt att ha den målgruppen om man säger så. Ja, några av er ”känner” jag lite grann nu och det känns bättre när jag skriver mina inlägg men det är fortfarande tusentals anonyma besökare som smyger sig in här om dagarna.

Nu ska jag dricka en proteinmjölk, ta en dusch och sedan är det nog sängen som gäller för mig. Min kropp säger SOV och då måste man lyssna.

Ses i morgon!

7 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Det är ju kul att följa dig och dina framsteg! Du har visat på ett väldigt tydligt sätt att det går att förändra sin kropp och du har även visat hur. Så jäkla imponerande! Du kommer med tips och råd hela tiden, så varför inte läsa din blogg och ta till sig av dem? Tack för att du delar med dig!! :-)

  • Amino17 augusti, 2013 kl. 07:22
  • Svara

  Hej jag är någ en av de som läser din blogg varje dag.
  Och undrar vad är det som driver dig för att gå till gymet,
  Varje dag??måste brätta en kul grej,jag har börjat träna på nordic wellness
  Cirka två år.mest kör jag gruppträning,och var rädd att gyma själv med blandade svettiga killar.
  Men här om dagen åkte jag ditt själv, körde ett tungt pass,känner mig sååå över lycklig efterråt.
  Tack för en bra blogg.

  • MEJA17 augusti, 2013 kl. 09:16
  • Svara

  Denna fråga e till Hannah :p ..Hur ofta tränar du cardio? vill du berätta lite om hur du lägger upp det? har ibland svårt att få ihop styrka+cardio då jag tycker cardio e sååååå tråkigt!

  • Jessica17 augusti, 2013 kl. 15:20
  • Svara

  Okej’rå, får väl presentera mig också. Jag är en 28-årig mamma med en son på 10 månader. Bor i Jönköping. Sen min son föddes har jag bara gått promenader och ätit lchf, gått ner 15 kg men vill gå ner mer. Har tränat mycket innan jag blev gravid, gym och löpning och nu är det dax att sätta igång igen!

  • sarah17 augusti, 2013 kl. 16:44
  • Svara

  Hejsan jag heter Sarah, är 16 år och tycker det är jättekul och intressant med träning och hälsa. Jag bor i Kristianstad (skåne) och har följt dig till och från i ca sex månader. Jag följer lite olika hälso/träningsbloggar men din sticker nog ut mest av de jag följer. Duär ju ganska så avancerad i din träning, jag menar att du tar diverse tillskott, pwo, proteinpulver osv. Jag följer ju också till exempel pt fias också och hon är ju generellt emot såna saker så det är roligt att se båda ”sidorna” om jag r uttrycka mig så ;) själv har jag aldrig provat något sånt men jag skulle görna vilja prova proproteinpulver och kanske pwos. Men jag tycker ialla fall att din blogg är intressant och rolig att följa och att du verkar vara en toppen person :)

  • Amino19 augusti, 2013 kl. 22:17
  • Svara

  Hej!Körde idag ett pass på gymmet och kom nu från
  Min absolut favorit träning thaiboxning.
  Och där med undrar har du rekommendation om bra mat
  Som man kan äta sena kvällar,kommer ofta hemma vid 23 från jobbet.
  Du inspirera mig. tack för en bra blogg

  • eva23 augusti, 2013 kl. 13:02
  • Svara

  Hej,

  Jag heter eva och har läst din blogg länge :) Läser den för att det är sjukt inspirerande, jag gillar själv att köra hårt inte fjösa på gymet. Är nog mer lik en kille på det sättet fast jag är tjej (eller tjej och tjej är inte purung direkt) :)
  Har även mailat dig tidigare med frågor om kost.
  Fortsätter att läsa den så länge du skriver!!
  Tack för all inspiration och en bra blogg!
  Gillar även era hundar, kul att se dom i bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.