Skönt lördagspass på Sats Odenplan

be96b336fc6711e2a8fa22000ae9142a_7

På helgerna brukar jag träna på Sats Odenplan. Det är ett bra gym med många vältränade vilket ger en skön känsla. Jag gillar att kunna bli inspirerad när jag är på gymmet. Visst är det kul att besöka gym med mer motionärer ibland och känna sig dubbelt så stark som alla andra men ibland behöver man likasinnade som tränar för en sak – att se snygg ut naken, haha. Det är precis det som är mottot på Sats Odenplan. No doubt about it. Hur som helst blev det ett bröstpass och det var väl egentligen i minsta laget då jag hade massor av energi men jag kom dit 19.20, dvs 40 minuter innan de stängde så jag fick helt enkelt stressa mig igenom de viktigaste övningarna. Eftersom jag bulkar för tillfället och fokuserar på styrka och volym behöver jag ganska mycket vila mellan seten och då tar det tid att kötta en muskelgrupp till den skakar av utmattning. Jag är inte den som nöjer mig med två tre övningar och tre set per muskelgrupp utan jag kör på tills jag är nöjd och känner att all energi är slut.

Före passet drack jag en PWO drink med extra aminosyror, L-glutamin och kreatin. Efter passet blev det en halv liter proteinmjölk från Arla. En timme efteråt åt jag fisk och potatis. Det påminner mig om att jag fortfarande har typ åtta kilo torsk i frysen. Jag gillar verkligen inte torsk men någon gång ska jag allt lyckas äta upp dem. Hur länge håller fryst torsk förresten, är det någon av er som vet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.