Sommarrekord

43fdbc94036211e3990622000aeb0f14_7

Ojojoj… jag kände mig extra tung idag och vågen bekräftade det. Viktökning med 13,1 kg sedan 10 Juni. De senaste dagarnas ätande och en vilodag igår gjorde susen så nu är det inte många hundra gram kvar till tresiffrigt. Under dagen har jag försökt att få i mig något varje timme även om det bara varit en näve nötter eller en proteindrink. Jag tror inte ni vet hur det känns att ha mat upp i halsen haha, men det ger effekt. Av någon anledning så skrek min kropp efter ris och kyckling så jag ringde Hannah och frågade om hon kunde laga det till jag kom hem och det var inga problem. När man sitter där vid matbordet med ris, kyckling och tsatsiki längtar man tillbaka till deffen. Jag mår som bäst när jag deffar och äter ”bra” mat så det är inte så konstigt. Låter kanske lite motsägelsefullt men just nu lyssnar jag mer på magen än hjärnan och stoppar i mig precis vad jag känner för. Men snart ska jag tillbaka till rutiner och bra mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.