Söndagen avslutades med axelpass på Sats Odenplan

3df81300fd3411e2aaec22000a1faf7c_7

Känslan att gå en hel dag och se fram emot att gå och träna. Halvtimmen innan när man häller i sig PWO:n och känner den kicka in, det är oslagbart. En kort promenad senare är jag på Sats Odenplan och kör skiten ur min axlar med Niklas Wadman som träningssällskap. Jag körde, körde och körde. När man väl sätter igång vill man inte sluta. Vore det inte för att Hannah kom förbi och mötte upp mig skulle jag nog vara kvar där nu två timmar senare. Före passet drack jag min PWO med extra aminosyror, L-glutamin och kreatin. I slutet av passet blandade jag 25 g protein som jag drack tillsammans med 100 g Ahlgrens bilar. Väl hemma blev det fyra rostade nutellamackor och en proteinmjölk. Om en stund ska jag äta en burk kesella med vaniljsmak och innan läggdags blir det en dubbel kaseindrink.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.