Trevlig kväll i Fruängen igår

8a116b04082611e3873722000a1fcfc8_7

Igår var jag och Hannah bjudna hem till Brosk och Anna i Fruängen. Även Emma var där. De hade lagat en 3 rätters middag som var underbart god. Brosk och Anna är förlovade och ska gifta sig om ett år så de fick berätta vad de har för tankar kring det och hur de tänkt lägga upp allt. För även om det är ett år kvar har de redan planerat det mesta. Jag som inte ens kan planera nästa vecka haha. Efter att ha proppat i mig en massa snacks vid 1:30 var det dags att åka hem med tunnelbanan. Ni kan tänka er hur det är att åka med två minihundar klockan 2 på natten en lördag. Jag är glad att det inte var Hannah ensam. Av någon anledning ska alla… precis alla komma fram och klappa, hälsa, kommentera osv.. Vi var bara trötta och ville hem och sova efter en lång dag. Jag kan inte fatta att exempelvis män och kvinnor över 35 år kan bete sig som fjortisar i tuben så fort de fått i sig alkohol. Dessutom får man som nykter en helt ny syn på omgivningen. Alla som ligger däckade på bänkar, i vagnen och de som knappt kan gå rakt. Att gå ut gillar jag och jag dricker gärna lite alkohol om man ska festa men jag skulle aldrig bli sådan och när jag väl är ute märker jag inte folket runt omkring då jag själv druckit.

2 kommentarer

  • Berra19 augusti, 2013 kl. 06:03
  • Svara

  Är själv nykterist faktiskt men visst går jag ändå på tillställningar där alkohol förekommer. Ja det är pinsammt se vuxna betye sig som fjortisar eller detkanske värsta av allt, skylla på fyllan för att man betett sig illa!!!!

  • Emma19 augusti, 2013 kl. 16:27
  • Svara

  Jag låter i princip aldrig främlingar hälsa på min hund, en del tycker att man är bitter och tråkig men hellre det än att min hund ska behöva bli tvångsklappad (särskilt när det gäller fulla människor). Usch, jag ogillar verkligen personer som tror att husdjur är någon slags allmän egendom, så jag förstår känslan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.