Uppe på 100 kg nu!

fb8637300a8611e382a722000a1f9d5f_7

Baaaam! Äntligen! Idag visade vågen 100 kg efter att ha gått upp 13 kilo sedan 10 Juni. Man kan säga att mitt sommarmål nu är nått med 10 dagar till godo. Jag kommer att hålla mig där ett tag till jag bestämmer mig vad nästa projekt är. Eventuellt ska jag upp något kilo till då jag inte tycker att jag byggt färdigt på långa vägar. Återigen vill jag påminna er om att allt är möjligt med kroppen. Vill man upp gör man vad som krävs så går man upp i vikt… vill man ner så gör man vad som krävs för det. Jag kan, du kan och alla kan. Nu kommer hösten. Vad blir ert mål?

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Berra22 augusti, 2013 kl. 06:09
  • Svara

  Stod på vågen nyss och det fattas nu bara 1,2 kilo ner till din vikt. Har som första delmål att ligga på 99,9.

  • Calle22 augusti, 2013 kl. 09:42
  • Svara

  Startade mitt mål nu i måndags. Start vikten är 80,1 kg. Mitt mål fram till februari är att gå upp minst 10 kg

 1. Grattis! :D

  • Trött på att vara tjock!22 augusti, 2013 kl. 10:09
  • Svara

  Hejsan Philip!
  Det är så att jag tränar hårt 5 gånger o veckan 1,5-2h per pass med kondition och styrka. Jag är fullkomligt dränkt i svett när jag går därifrån. Jag äter inte kakor osv och håller mig i från godis förutom kanske 1 gång varannan vecka. MEN jag har gått upp i vikt, jag tror heller inte att det är muskler utan jag känner mig bara fetare. Vad ska jag göra? Ta bort alla kolhydrater? Jag vet om att man inte ser massvis med resultag direkt men jag har hållt på i kanske 3,5 vecka och tycker att det borde gå på andra hållet. Snälla svara!

   • Trött på att vara tjock!22 augusti, 2013 kl. 10:15
   • Svara

   Kolla hur mycket du äter. Det finns gratisappar ex ShapeUp club. Den använder jag och där skriver du in vad du äter och det kan vara så att du får i dig mer kolhydrater än du anar. Själv ligger jag på 20 g kolhydrater per dag samt 160 g protein och 160 g fett. Går ner ungefär ett halvt till ett kilo i veckan på det.

 2. Grymt jobbat! Mitt mål är 70kg tills oktober :)

  • Rebecka22 augusti, 2013 kl. 21:18
  • Svara

  Hej,
  Jag ligger just nu mitt i mellan vad jag vill göra med min träning.. vill gå ner lite till i fettprocent men vill samtidigt bygga mer muskler och känns svårt att göra båda två samtidigt? Vet att jag inte trivs på över ca 14% men ser då väldigt liten ut när jag ligger där. Så jag undrar om du har några bra råd till att våga lägga på sig lite för att kunna bygga mer muskler? Tål att tilläggas att jag gått ner från 88kg till 60kg sen november förra året så vill ju absolut inte gå upp i onödigt fett nu.
  tack för en grym blogg du inspirerar allitd!

  • m22 augusti, 2013 kl. 23:44
  • Svara

  Mitt mål är att få bort underhudsfettet, då jag har byggt upp en massa muskler så måste jag deffa för att musklerna ska träda fram. Så utmaningen blir en stenhård diet, då mina knän inte pallar konditionsträning.

  Grattis förresten!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.