Var med på Casall HIT på Onsdag nästa vecka

Casall har gett mig möjligheten att låta 15 av er bloggläsare komma och delta på ett HIT pass i Vasaparken nästa onsdag mellan 18-19. Ni kommer att ledas av Magnus Hagström och Isabelle Franzén. Magnus har varit med och tagit fram träningsupplägget till detta event.

Eftersom jag inte har möjlighet att närvara själv pga jobb har jag redan nu hittat en tjej som vill vara med och som sedan ska blogga här om eventet. Dessutom är det en annan tjej som vill komma med sin kompis. Det gör att det nu finns 12 lediga platser. Maila mig om ni är intresserade så meddelar jag Casall vilka det är som kommer. Först till kvarn. Min mail är: philip@lailani.se

AW13_HIT_Inbjudan_VIP-event_28aug_18-19

1 kommentar

  1. Reservera en plats åt Julia Lindfors! Orkar inte maila om det ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.