Värmen fortsätter. Dags att vara ute lite kanske.

graset

Idag var det fortsatt underbart väder så det blev två besök i vasaparken. Ett träningspass med en klient och sedan en härlig lunch med Hannah. Jag fattar inte att jag som varit brun hela vintern och våren nu är bland de blekaste på gymmet. Det verkar som att alla tagit en eller flera veckors solsemester och inte gjort annat än gräddats under solen. Jag har varken hunnit med att vara ute, sola solarium eller smörja mig med brun utan sol. Missuppfatta mig rätt, jag har inget emot människor som är bleka och det är absolut inget fult med det men just jag passar inte att inte vara brun. Personligen tycker jag att jag ser trött och sjuk ut när jag inte underhåller min bränna. Jag vet, det är ett lyxproblem men något måste man ju ha issues med här i livet. Det bästa var när jag var i Tunisien för två år sedan och skulle till hamam med min bror första morgonen. Vi bastade, fick massage och sedan skulle vi skrubbas. Oj vad det korvade sig från mitt skinn. Mörka korvar av död hud samlade snubben ihop. Han skrattade och frågade om jag inte duschat på flera veckor. Hur förklarar man för någon där nere att jag smörjt mig med en kräm för att bli brun. Där är det fint att vara ljus i hyn och det ger ett intryck att man har det bra och inte behöver slita ute i solen om dagarna. Här hemma var det bara April och jag jobbade på min fejkbränna inför resan med rikliga mängder brun utan sol haha. Jag var åter igen blek när jag klev ut ur stället kan jag säga er… så mycket slit med bus-krämerna för ingenting.

e10b11f2fdff11e2bfc622000a9d0dda_7

Dagens pass: Bröst + framsida lår + vader

Före: 25 g. protein + en halv celsius

Efter: 25 g protein + 30 g bilar

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.