Vårt team växer för varje dag som går

0628477410da11e3bacd22000a9e08df_7

Det blev ett lyckat möte i Hammarby Sjöstad igår. Vår Vemma-verksamhet växer för varje dag som går och det kommer verkligen att explodera i Stockholm inom kort. Än har ni chans att komma och lyssna på vad det handlar om och vara med i vårt team. Nästa presentation är nämligen på söndag kl 18 på samma ställe. Kontakta mig för med information. För er som undrar så är Vemma ett företag som tagit fram vitaminshots och sedan kombinerat dem med en naturlig energidryck för att få en nyttigare produkt än redbull och liknande. De tog sedan steget längre och tillsatte protein, CLA, fibrer, mangostanfrukt med mera för att göra en produkt som hjälper till att bränna fett och bygga muskler. Affärsidén passar alla så tveka inte att komma och lyssna helt förutsättningslöst på söndag och se om det är något för dig vid sidan om ditt jobb eller studier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.