Viktökningsmiddag med vänner på besök

3e2e8a3e05d611e3866422000a1f9c90_7

Idag hade vi en lite speciell parmiddag. Hannahs vän Carolina och hennes pojkvän som båda bor på Malta är på besök i Sverige. Vi bestämde tidigare i veckan att vi skulle ses ikväll. De frågade om de fick laga maten. Javisst, inga problem tyckte vi. Hur lyxigt är inte det, haha. Hemmagjorda hamburgare deluxe blev resultatet. Fett nice! En dag då vågen visade en lägre vikt än jag räknat med så kan jag äta mig tung igen på massor av hamburgare. Hannah kontrade med en gryyyymt god kladdkaka till efterrätt. Hon frågade om jag ville ha glass eller grädde till. Både och så klart! Har jag inte gått upp nu så vet jag inte vad. Att det ska vara så svårt att väga 100 kilo. Men snart är jag där iallafall. Maaax en vecka till.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.