Ännu en lyckad Vemma presentation

4c8f253a14c611e390b722000a9f0a3d_7

Ikväll var det dubbelt så många på vår presentation hon Jesper i Hammarby sjöstad som förra gången, nämligen över 25 pers. Man märker tydligt hur kraftig snöbollseffekten är. Det är sjukt kul att vårt team växer för varje dag som går. Jag har länge känt att jag behöver något vid sidan om PT jobbet och Vemma är perfekt. Jag lägger precis så mycket tid jag har och utvecklingsmöjligheterna är enorma. För att inte tala om alla nya vänner man skaffar sig. Som dessutom gör allt de kan för att hjälpa en att lyckas.

Jag vill passa på att gratulera Jiman som är en barndomsvän till mig som presenterade affärsmodellen för mig i somras då jag redan använt deras produkter ett tag. På fyra månader har han vid sidan om sitt heltidsjobb skaffat sig en extrainkomst på över 5000 kr i månaden plus att Vemma betalar en splitter ny BMW åt honom som det bara är att hämta ut när han har tid. Han nådde nämligen den del i karriärstegen idag som ger honom den bonusen. Hur många företag har en sådan bonus? haha. Jag vet de som jobbat i 40 år och får en klocka som bonus när de slutar.

Som jag skrivit tidigare behöver vi fler i vårt team så maila gärna om ni vill veta mer. Vi går all in nu räknar med att det kommer att säga booom i Stockholm inom kort och alla som är på tåget kommer att tacka sig själva att de tog sig tid att ge Vemma en chans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.