Dags för blodprov

6f4e62e224f811e3980b22000ae911a9_7

Idag har Hannah varit ledig så vi passade på att promenera bort till läkarhuset på Odenplan när vi vaknat. Det var nämligen dags för henne att ta blodprover inför ultraljudet nästa vecka då de ska göra ett KUB test samtidigt. Eftersom jag inte är så mycket för att äta när jag precis vaknat tog jag med en yoghurt med extra protein och drack av under promenaden. En sådan mättar i ungefär 45 minuter så när jag väl var hemma igen slank det ner fyra stycken nutellamackor. Jag tror att jag ätit fyra av de 18 burkarna hemma nu på två veckor. Kan erkänna att jag är lite lätt beroende av nutella… Men men, det väger jag upp med extra tuffa träningspass.

 

 

3 kommentarer

  • Lisa26 september, 2013 kl. 16:05
  • Svara

  Hej! Och grattis till tillökningen!

  Jag är lika långt gången som Hannah och undrar lite hur ni tänker. Jag har inga som helst planer på att berätta för andra än de allra, allra närmsta innan KUBen (UL om 1.5 vecka), men ni lägger upp det för hela Sverige att skåda? Allt går säkert bra vid KUBen (för oss båda, hoppas jag :) ), men vad gör ni om KUBen visar förhöjd risk? Vill ni då att alla som läser bloggen ska ”tycka synd om” och lägga sig ert fortsatta beslut?
  Menar inte alls att låta bitter, men jag är nyfiken på hur ni tänker (för att kanske i viss mån avdramatisera min egen KUB).

  Hursomhelst – grattis igen och det ska bli roligt att följa er resa :)

  • Philip27 september, 2013 kl. 00:58
   Författare
  • Svara

  Hej Lisa! Grattis till dig med! Eftersom jag är öppen med det mesta i mitt liv så känns det inte så farligt att berätta att Hannah är gravid så här en vecka innan. Givetvis fick de närmsta veta före men någonstans känns det som att det ändå är bättre att även ni vet hur det ligger till eftersom det skulle bli en tuff period efteråt om KUB testet skulle visa sig vara negativt. Vi utgår ifrån att allt kommer att gå bra och är stolta att kunna dela med oss av vår resa från ”början”. Jag vet att det är svårt att förstå om man inte bloggar, vilket jag inte vet om du gör men ni läsare blir som ens ”närmsta” efter ett tag. Jag känner inte er men många av er har följt mitt liv i flera år och därför känns det inte så konstigt att dela med sig av det som händer i ens liv.
  Jag är säker på att det kommer att gå bra både för oss och för er! Berätta gärna efteråt hur det gick.

  • Lindali30 september, 2013 kl. 21:08
  • Svara

  Hej Philip

  Ett stort grattis till babyn som e på väg . Ta hand om familjen och jag önskar er all lycka
  Med vänlig hälsning, Linda-Li

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.