Emelie har gått ner 24 kilo

c6939af0276811e3856c22000ae8112f_8

Emelie har gjort en fantastisk resa sedan hon anlitade mig som PT. Hon har nu gått ner totalt 24 kg genom god kosthållning och styrketräning. Bra jobbat Emelie!!  Vill du göra samma resa? Kontakta mig på philip@lailani.se

Ni kan följa hennes fortsatta viktnedgång och muskelbygge via hennes instagram: @memschi

1 kommentar

  1. Det är så sjukt egentligen. Att det det där är jag.
    För här sitter jag hemma i köket, surfar in på din blogg och tar igen alla nya inlägg. Stannar till vid den här bilden och tänker ”Fan vilken resa! Fan vilken grym tjej!! Herrejävlar”. Ja, du vet ju själv hur reaktionen var igår på Delta.

    Några sekunder senare slår det mig. ATT DET ÄR JAG. Som har gjort den där resan. Vissa dagar går det in, andra dagar – som idag, så är jag helt tagen av mig själv. När, var, hur?! Jag är bara glad, att jag lät mig själv göra den här resan.

    Och tack Philip, för att du ville vara en stor del av den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.