En dag med radioinspelning och vänner på stan

41d5e4a21c6011e3a39f22000aa8011e_7

Idag var det dags att spela in i MTG studion igen med Anitha Schulman och Cissi Wallin. Jag hade med mig energidryck att fylla på energi i pauserna med. Att de även innehåller 20 gram protein och en massa annat som är bra för förbränningen var så klart ett stort plus.

c9711ada1c6f11e39a0222000ae91425_7

Efter radioinspelningen begav jag mig till Stureplan och mötte upp några vänner. Vi satte oss och åt lunch och pratade om nutid och framtiden. Hannah som varit och lunchat med sin mamma redan kikade förbi efter en stund. Det verkar som att sommaren inte riktigt tagit slut än så man får passa på att njuta av varje stund man kan i solen.

d733cd4e1c9111e3be7722000a1cbc97_7

Lite senare idag blev det att fika en stund med Hannahs vän Julia här i Vasastan. Café blåbär och en stor bit äppelkaka med vaniljsås blev min fredagssynd. Eftersom jag hade en Bod-e Burn kvar i väskan passade jag på att bjuda Julia på den och förklarade hur den fungerar och hur hela konceptet fungerar om man vill gå ner i vikt snabbt och effektivt. Bod-e burn är nämligen en serie med tre olika produkter. En cleanser som fungerar som en detox i sju dagar. Under tiden dricker man en Bod-e burn på dagen och en Bod-e rest på kvällen i 12 veckor. Väljer man att köpa ett transformation pack får man dessutom en app som talar om vad man ska äta, när man ska äta det och ett upplägg med kolhydratsdagar och dagar man äter mindre kolhydrater för ett fantastiskt resultat. Det är Chris Powell som ni sett i Biggest Loser weight loss edition som arbetat fram konceptet. Om någon är grym på att transformera kroppar så är det han. (och jag så klart haha)

Vill ni veta mer om de enstaka dryckerna eller hela transformationspaketet för 12 veckor så maila mig. Ni kommer inte att bli besvikna på produkterna. Som dessutom har 30 dagars öppet köp även om ni druckit dem om ni inte är nöjda.

2 kommentarer

  • emma14 september, 2013 kl. 20:35
  • Svara

  Tråkigt med reklam i nästan varenda inlägg. Jag har inget emot sponsorer eller sponsrade inlägg, men det här känns ju helt extremt… Har följt din blogg i ett par år så jag ska ge det en chans att det kanske bara är nu i början av erat samarbete som du vill pusha lite extra, men om inte så kommer jag nog att sluta läsa :(

   • Philip15 september, 2013 kl. 01:05
    Författare
   • Svara

   Det är en verksamhet jag själv startat och därför vill jag få ut så mkt information som möjligt i början. Det är alltså inget samarbete eller sponsring utan något som jag själv valt att göra. Du behöver inte oroa dig, det har varit mycket för att jag varit i startgroparna. Det är trots allt min privata blogg och speglar vad jag gör om dagarna. Då är det svårt att inte ha med sådana saker :) jag tackar för din åsikt och hoppas du fortsätter läsa även i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.