En dag på stan med syrran

27178fc2213711e39f1222000aeb0ea1_7

Idag spenderade jag ett par timmar på stan med syrran. Vi gick runt och kikade i affärer och hon passade på att shoppa lite inför sin USA resa om ett par veckor. När vi blev hungriga blev det underbart god kyckling och ris på kungsgrillen. Idag var det en sån dag då min kropp skrek efter nyttigheter. Det händer lite då och då faktiskt haha. Kanske har med min pågående detox att göra. Magen börjar nämligen bli mer stabil nu och det känns bra. Jag behöver inte ha med en toa inom 100 meter i mina beräkningar längre när jag rör mig utomhus.

Nu är hösten här hur som helst och jag älskar det. Jag är inte så mycket för värme om man inte är ledig och har semester. Då är det skönare att klä sig varmt och njuta av att vara inomhus med gott samvete.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.